Prisgräns: Fritext:
Område: Bäddar:

Annonsera din stuga

 

SwedenHomeRentals är en annonsplats för stugor och fritidsbostäder. Här möts hyresgäster och uthyrare från hela Världen.

 

Stuguthyrning är populärt i hela Norden och de senaste åren har intresset stadigt ökat för varje år. Antalet övernattningar i förmedlade privata stugor och lägenheter uppgick i Sverige år 2010 till över 4,5 miljoner (+3,1% sedan 2009). Av dessa var 2,9 miljoner svenska. Tyskland är den största utländska marknaden med drygt 18 % av samtliga gästnätter.

 

SwedenHomeRentals är öppet både för privata uthyrare och företag som hyr ut en eller flera stugor. Uthyraren betalar en fast årsavgift för att presentera sin stuga på SwedenHomeRentals. Bokning sker därefter direkt hos respektive uthyrare.

 

Det är uthyraren själv som lägger in annonsen och ansvarar för att alla uppgifter är riktiga. Som uthyrare är det viktigt att man loggar in och uppdaterar sin annons kontinuerligt så att bokningskalender och övriga uppgifter hela tiden är aktuella.

 

SwedenHomeRentals har som mål att bli den mest kompletta annonsplatsen för stugor i Sverige. Hör gärna av er till oss med tips och kritik för att hjälpa oss att nå vårt mål.

 

                                                                    

 

Copyright © 1990 Swedenhomerentals