Prisgräns: Fritext:
Område: Bäddar:

Husinfo

Boarea:
Antal bäddar: 4+2
Antal rum:
Typ av boende: Stuga

Prisinfo

 

Högsäsong

  Veckopris: 6500.00
 

Lågsäsong

  Veckopris: 6000.00

I närheten

Affär: 8 km
Apotek: 8 km
Bad: 300 m
Golf: 7,5 km
Restaurang: 7,5 km

Bekvämligheter

Kylskåp
Trädgård
Tvättmaskin
TV
Fiske
Bad

Idyllisk stuga 400 m från naturbadstrand

Uppdaterad: 2017-07-25

Uthyres i Rösselvik, Tjörn, Västra götalands län, Sverige.

”Omgiven av grönska bor du 400 meter från vacker naturstrand”

Välkomna till detta lilla smultronställe, 400 meter till havet

www.kobbaroskar.com
Direktlänk - kobbaroskar.com/project/hyra-stuga-tjorn-objekttf4411/

Söker ni lugnet, stillheten och närhet till bad och klippor då är denna stuga perfekt för er.
När man kommer fram till stugan så andas hela området ”förr i tiden”. Stugan är märkligt byggd i etager alldeles intill vägen, som man ofta gjorde förr. Utsidan har med åren fått en liten ”chabby chick” look och det passar faktiskt ganska bra ihop med tomten som också är av äldre karaktär. 
Den består av spännande gångar, trappor och olika avsatser. För att kunna ha sköna grillkvällar finns det numera en helt nybyggd träaltan uppe i syrenbersån, med nya fräscha utemöbler.
När man stiger in i stugan, känns som man färdas rätt in i 50-talet. Här har tiden stått stilla och man påminns om att så här bodde man förr, då på den tiden när klockorna inte gick så fort. Här har man valt att behålla den gamla stilen, de gamla möblerna men fräschat upp med färg och sommargardiner.

Man kommer in i en hall där skor och div kläder får plats. Från hallen kommer man in till toaletten, som har toa, handfat och dusch. Sen kommer man in i det gamla charmiga lilla köket, som har härliga snedluckor. Här finns ett litet frukostbord, plats för den som är morgonpigg och vill läsa tidningen ostört. Ska alla äta på samma gång så är det i vardagsrummet som det större matbordet finns. Här finns också en bäddsoffa och husets tv. Sovrummet har en dubbelsäng och en våningssäng.

Stugan ligger på en udde, därför kan man säga att området är omgärdat av hav. Det finns flera möjligheter till bad, från klippor, små stränder och bryggor. Bara att plumsa i.
Takhöjden på stugan är 190, i badrummet något lägre. Vattnet är ännu inte testat. Därför kommer det finnas en större dunk med full med testat vatten för att ha och dricka, matlagning, tandborstning osv. Det går dock fint att duscha i vattnet. Mobiltäckningen är svajig inne i huset. Täckningen är som bäst på uteplatsen.

Att göra på Tjörn
Förutom alla öar, badstränder och klippor finns det massvis att uppleva på Tjörn. I Kållekärr handlar ni på roliga Korggubben där allt finnes. I Skärhamn har ni mängder av restauranger att välja på allt i från Tapas till skärgårdens lyxmat. Nordiska Akvarell museet ligger i Skärhamn och är värt minst ett besök. I Rönnäng har ni bland annat mysiga Skärgårn Bar & Restaurang med västkuststuk. Pilane Skulptur & gravfält ligger närmare Kyrkesund, där kan man vandra i en fårhage och kolla på fantastisk utomhuskonst eller bara ta en fika. På Sundsby Säteri kan du vandra, äta gott och handla närproducerat & hantverk.

För den som gillar golf så har Tjörns Golfklubb en bra golfbana med väldigt bra restaurang.

VÄLKOMNA!
I närheten 
Affär: 7 km
Apotek: 7 km
Badplats: 400 meter
Bank: 7 km
Busshållplats: 1,7 km
Fiske: 400 meter
Golf: 5 km
Hav: 400 meter
Restaurang: 5 km
Skog
Skärgård
Strand
Vandringsleder
Priser och tillgänglighetsdatum 

L Lågsäsong: 6000 kr/vecka
H Högsäsong: 6500 kr/vecka
M1 Mellansäsong: 6000 kr/veckaBytesdag: Lördag 


Contact here

Name:
Phone:
Email:
Message:
Type the number in the black box into the field to the right.

Type the number here:
Copyright © 1990 Swedenhomerentals