Prisgräns: Fritext:
Område: Bäddar:

Husinfo

Boarea: 176
Antal bäddar: 6+2
Antal rum: 5
Typ av boende: Stuga

Prisinfo

 

Högsäsong

  Veckopris: 9000.00
 

Lågsäsong

  Veckopris: 9000.00

Bekvämligheter

Kylskåp
Trädgård
Diskmaskin
Tvättmaskin
Micro
TV
Fiske
Braskamin
Internet
Bad

Arkitektritad villa med havsutsikt från närstan alla fönster

Uppdaterad: 2017-07-06

Uthyres i Henån, Orust, Västra götalands län, Sverige.

 ”På Gräddhyllan i Henån bor ni i denna arkitektritade villa med havsutsikt från samtliga fönster

Vill ni bo i ett stort arkitektritat hus i Henån, centralorten på Orust.  Här har ni närhet till det mesta, centrum med alla affärer, restauranger, systembolag, hamn med båtliv, bibliotek och kulturhus, turistbyrån, busshållplats där bussar in till Torp, vårt stora köpcentrum med 70 butiker går ofta.

”Henåns skärgård”

Välkommen till ”Gräddhyllan” .  Här finns ett stort härligt engelskt arkitektritat hus, som är ligger högt och ljust med underbar utsikt över Henån och Henåns vackra skärgård.  Här finns solen hela dagen och flera uteplatser att slå sig ner i. Tomten är stor och trots att det finns hus runt omkring, så ligger huset högre än de andra husen, vilket gör att känslan är att huset ligger lite för sig själv.
När man stiger in i huset, slås man av den fantastiska hallen och den unika trappan som tornar upp mot övervåningen. På höger hand har man en tvättstuga, en gästtoa och föräldrasovrummet med ett badrum med både dusch och badkar. På vänster hand har man tre sovrum, ett med en våningssäng, ett med en dubblesäng och ett med två tältsängar.

På övervåningen kommer man upp i vardagsrummet, som har en härlig hörnsoffa och här kan man komma direkt ut till altanen.  Sen har man en stor matplast, men ett stort bord. Här kan man duka till många eller kanske spela spel och lägga ett pussel.  Sen kommer allrummet, där finns också en hörnsoffa och här finns tv:n. Därefter kommer man in i det stora köket, som har en stor matplats samt all bekvämlighet som man kan behöva i ett kök. Här kan man också komma ut till en altan.

”Promenad till närmsta naturbadplats”

Tröttnar man på att vara i huset, så kan man ta sig ner i centrum på flera sätt. Här finns stigar, trappor, vägar och till centrum tar man sig på ca 10 minuter promenad. Med bil går det på 3 minuter. Till närmaste naturbadplats med liten sandstrand är det ca 10 minuters promenad. Till allmän badplats är det ca 20 minuters promenad. Det går även bra att cykla dock har de första 5 minuterna ingen cykelväg, utan då cyklar man på en mindre väg. Resterande bit finns cykelväg/gångväg både till centrum och den allmänna badstranden som kallas för småholmarna. Småholmarna som består av flera små öar som binds ihop av bryggor, här finns också hopptorn, toaletter och parkeringsplatser.

Extra; strykjärn, mangel, hårblås, kaffebryggar, kaffemaskin, brödrost, vattenkokare, klubbspel, resesäng,

Läs om lediga veckor här: 

http://kobbaroskar.com/project/stuga-henan-bohuslan-objekto1100/

 


Contact here

Name:
Phone:
Email:
Message:
Type the number in the black box into the field to the right.

Type the number here:
Copyright © 1990 Swedenhomerentals